Vásárlóknak

Unod már, hogy nehezen igazodsz ki a folyamatosan megújuló informatikai világában?
Eleged van abból, hogy a fejlesztők csak ígérgetnek eredmények nélkül miközben azon gondolkozol "Hova tűnt el ez a sok pénz"?

Felejtsd el a weboldalkészítés körüli felesleges idegeskedést. Spórold meg a "Google Optimalizálás" és "SEO szövegírás" horribilis árait és vegyél cégednek Prémium Domain nevet, mellyel máris előnyben leszel versenytársaidhoz képest.

Mitől Prémium egy Domain név?

Minket nem érdekelnek a semmitmondó szakkifejezések. A tényekre támaszkodunk. Minél előrébb helyezkedik el a weboldalad, annál sikeresebb, annál több ügyfelet hoz Neked és annál nyereségesebb lesz a vállalkozásod. Attól Prémium egy Domain név, hogy segít a keresőmotorokban előkelőbb helyet elfoglalni és ettől válik hosszútávon sikeressé a Te  weboldalad is.

Miért éri meg Prémium Domain nevet vásárolni?

Feladatunk, hogy megtaláljuk az internet legértékesebb, kihasználatlan weboldalneveit, melyek jóval többet érnek és sokkal többet tudnak, mint egy újonnan bejegyzett Domain név. Évek munkáját és energiáját spórolhatod meg és kerülhetsz a Google kereséső első találatai közé a Te saját Prémium Domain neveddel. Természetesen tudjuk, hogy nagyon fontos a kulcsszavak beállítása is, de első lépésben a legfontosabb szempont a megfelelő név kiválasztása weboldaladnak, mely látogatókat hoz, megmarad az emberekben és bizalmat, erőt sugároz.

A következő szempontokra fordítunk kiemelkedő figyelmet Domain neveinknél:

●  Az adott Domain név múltja, milyen a viszonya a keresőmotorokkal
●  Mennyire jól optimalizálható, kulcsszavak segítségével kereshető
●  Hány link csatol vissza más oldalakról a Domainre, hány helyen megtalálható az interneten
●  Hányan keresnek rá az adott szóra/szóösszetételre a keresőkben
●  Könnyen megjegyezhető, jól csengő, bizalmat sugárzó, márkaépítéshez előnyös legyen
●  Szerepel-e a Google katalógusban (Ez önmagában értékes)

Mi határozza meg egy Domain név árát?

Minden Prémium Domain árát a imént említett szempontok alapján becsüljük meg. Nálunk nincsenek éves díjak, akadozó ügyintézés. Szakítottunk a sablonos vállalati formákkal és berögződésekkel. Nálunk a szakértelem mellett a flexibilitás is prioritást élvez. Amint megtetszik egy Domain csak vedd fel Értékesítő kollégánkkal a kapcsolatot és beszéljetek a részletekről, vagy ha érdeklődni szeretnél, kérdésed van fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal mindennap 10:00-22:00 között akár e-mailen is. Lehetőség van személyes megbeszélésre és e-mailen, vagy akár Skype-on, Facebook-on történő kapcsolattartásra is. Cégünket a rugalmasság és az elhivatottság jellemzi és ezen szempontoknak eleget téve a weboldalnevek becslésénél is egy hozzávetőleges, irányárat adunk meg, egy olyan összeget, amely az általunk elvégzett tesztek alapján megfelel az eladásra kínált domain valódi értékének. Egy sikeres, működő weboldal a megfelelő Domain név kiválasztásával kezdődik és a weboldal elkészítésénél, majd a karbantartásánál folytatódik. Szeretnénk leendő ügyfeleinknek a legjobb domain kiválasztásával elősegíteni a sikeres internetes megjelenést, majd azon túl lehetőséget nyújtani, hogy weboldalkészítő partnerünkkel azonnal elkezdhessék a megálmodott Weboldal elkészítését. Így gyorsítva és megkönnyítve a hosszadalmas és olykor kimerítő hajcihőt a megfelelő weblapkészítő megtalálásáig. Partnerünket (akik hozzáértésüket a weblapfejlesztés terén nálunk már bizonyították) nyugodt szívvel ajánljuk Neked.

Egyszer kell fizetnem a Domain névért és onnantól az enyém?

Pontosan! Nálunk ilyen egyszerű Prémium Domain névhez jutni. A sikeres megállapodást után gratulálunk is Neked, a domain új tulajdonosának.

Nem baj, ha vállalkozásom, vagy cégem neve nem teljesen egyezik meg a Domain névvel?

Egyáltalán nem. Sőt, egy Prémium domain név segítségével sokkal több látogatót tudsz elérni, akiket weboldaladon megismertethetsz tevékenységeddel, vagy akár át is irányíthatsz más oldalakra. Egy általánosabb névvel,  (pl. szereplovalogatas.hu) több emberhez juthatsz el, mintha weboldalad céged, vállalkozásod nevét viselné. Igyekszünk a legjobban tevékenységikörödbe illő Domain neveket felkutatni, hogy az elérés szám mellett, cégedet is a megvásárolni kívánt Weboldalnévhez tudják kötni. Amennyiben szeretnéd, hogy felkutassuk Neked a legértékesebb, legkönnyebben megjegyezhető Domain neveket, melyekkel márkát építhetsz a vállalkozásodnak az interneten. Fordulj hozzánk bizalommal és vedd fel velünk a kapcsolatot.

A Prémium Domain Név Előnyei:

●  Egyszeri fizetéssel a tiéd, a domain összes tulajdonságával együtt. (Minden optimálizációval az előző tulajdonosok által)
●  Előre optimalizált, így a keresőoptimalizálásért nem fognak súlyos összegeket legombolni rólad (A keresőmotorok pozitívan viszonyulnak hozzá)
●  A legnépszerűbb nevek közül válogathatsz, melyekre az átlagnál többen keresnek. (Könnyen megjegyezhető, márkaépítéshez előnyös)
●  A legnépszerűbb kulcszavak alapján választjuk ki a Neked megfelelő Domain nevet. (Ezáltal több embert érhetsz el hosszútávon)
●  Domain neveinkre más oldalakról is irányítanak linkek, így máris előnyben vagy versenytársaidhoz képest. (Több helyről, külső linkről is el lehet érni weboldalad)

 

A megfelelő Domain név segít sikerre vinni vállalkozásod, cégedet az interneten is. Fontos, hogy könnyen rátaláljanak arra amit csinálsz és mi ebben szeretnénk Neked segítséget nyújtani.
Ahhoz, hogy hosszútávon versenyképes maradjon a weboldalad elengedhetetlen, hogy a keresőkben versenytársaidnál előrébb jelenjen meg.

Miért várnál évekig, ha már most előrébb kerülhetsz, mint Ők?

 

Hívj minket bizalommal: +36 70 605 9811 vagy vedd fel velünk a kapcsolatot
e-mailen: weboldalnev@weboldalnev.hu

Hívj minket bizalommal:
+36 70 605 9811
vagy vedd fel velünk a kapcsolatot
e-mailen:
weboldalnev@weboldalnev.hu

Eladnád saját Domain neved?

TUDJ MEG TÖBBET

Gyakran Ismételt Kérdések

KATTINTS IDE