Eladóknak

Szeretnél megválni feleslegessé vált Domain nevedtől? Nem tudod mennyit is ér valójában, amit birtokolsz?

Ne várd meg, hogy eltűnjön a süllyesztőben Domain neved. Felmérjük, hogy Weboldalneved mennyire értékes és segítségünkkel azt az árat kaphatod meg érte, amit megérdemelsz és amennyit valóban ér az általad birtokolt név.

Sokan elfelejtik, mennyit is érhet valójában amit birtokolnak és hagyják lejárni a Domain nevüket, míg bárki számára újra elérhetővé nem válik. Te ne kövesd el ezt a hibát! Az eszmeiérték mellett, melyet egy weboldal neve hordoz magában, több statisztikai adat is rendelkezésünkre áll a Te segítségeddel. Az általad elmondottak, a név statisztikái és az eszmeiérték együttesen alkotja a teljes képet és azt a valós árat, melyen értékesíteni tudod.

Milyen elvárásoknak kell megfelelnie az általam értékesíteni kívánt Domain névnek?

Az általad eladni kívánt Domain névnek egy jól működő, megbízható felületet biztosítunk és egy számtalanszor bizonyított rendszert, mely segítségével könnyebben és gyorsabban értékesítheted Weboldalnevedet.
Az általad beküldött Domain nevet pár kritérium alapján teszteljük és amennyiben alkalmasnak látjuk, egyedi megbeszélés alapján a weboldalunkon megjelenést biztosítunk neki. Amennyiben több Domain névről van szó és a feltételeinknek megfelelnek, abban az esetben nincs korlátozva, hogy hány Domain nevedet jelenítjük meg felületünkön. Előnyben részesítjük a .hu végződéssel ellátott weboldalneveket, de ettől függetlenül várjuk a legkülönfélébb végződéssel rendelkezőeket is, melyek értékesek lehetnek.

Kritériumok, melyeknek meg kell felelnie egy Domainnek:

●  A Domain névhez semmilyen múltbeli tiltás ne tartozzon
●  A Domain név lehetőleg ne tartalmazzon ékezeteket, illetve mondatokat
●  A Domain név "populáris" legyen, értékesíthető

Szempontok, melyeket figyelembeveszünk beküldött Domain neveknél:

●  Az adott Domain név múltja, milyen a viszonya a keresőmotorokkal (Mennyi időt és energiát fektetett bele a tulajdonos)
●  Mennyire jól optimalizálható, kulcsszavak segítségével kereshető
●  Hány link csatol vissza más oldalakról a Domainre, hány helyen fellelhető az interneten
●  Hányan keresnek rá az adott szóra/szóösszetételre a keresőkben
●  Könnyen megjegyezhető, jól csengő, bizalmat sugárzó, márkaépítéshez kiváló legyen
●  Szerepel-e a Google katalógusban (Ez önmagában értékes)

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a fent említett összes szempontnak eleget kell tenni. Csupán az értékbecslésnél játszik nagy szerepet, hogy hogyan "vizsgázik" Domain nevünk a teszteken. Az értékbecslést Veled közösen végezzük és igyekszünk olyan árat kialakítani, hogy együttműködésünk kölcsönösen jövedelmező legyen számodra és nekünk is.

Miért éri meg velünk eladni egy domain nevet?

Azáltal, hogy a felületünket használva gyorsítod meg az eladást és veszed le a terhet magadról semmilyen kötelezettséget nem vállalsz. Az értékbecsléstől egészen az eladásig a Te kezedben lehet az irányítás, mi csupán asszisztálunk és igyekszünk eleget tenni kéréseidnek. Szakértelmünkkel és a kellő motivációval, elhivatottsággal segítjük elő a minél gyorsabb értékesítést. A szerződést mindenkivel egyedileg írjuk meg, személyre szabva. Nálunk nincsenek berögződések, a rugalmasság az egyik szempont. Általában a sikeresen értékesített domain nevek után jutalékot kérünk, azon konstrukció alapján, melyet veled előzetesen kialakítottunk. Így a rendszerünkbe kerüléstől, a felületen való megjelenésig semmilyen költséged nincs. Mindent biztosítunk számodra, hogy sikeresen eladhasd Domain neved segítségünkkel.

Mi a menete annak, hogy felkerüljek az oldalra?

Amennyiben szeretnéd, hogy Prémium Domain neved megjelenjen a Weboldalnév.hu-n, vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén. Emailen 1 órán belül, telefonon azonnal elérhetőek vagyunk 10:00-22:00 között minden nap. A részleteket és a folyamatot mindenkivel egyedileg beszéljük át.

Miért éri meg velünk értékesíteni Domain neveket?

Csapatunk főfeladata, hogy könnyedén és gyorsan továbbadhass és kaphasd meg azt az árat az általad birtkolt Domain névért, amit ténylegesen megérdemelsz. Úgy gondoljuk, hogy a felület, a szakértelem, az általunk kialakított rendszer és az értékbecslés menete együttesen adja meg a választ, hogy miért érdemes a segítségünkkel értékesíteni és ránk bízni a nem kívánt feladatokat és munkákat. De nem is szaporítanánk tovább a szót, inkább tegyél Te próbára minket és győződj meg arról, hogy amit leírtunk, miként valósítjuk. Itt az idő, hogy megválj az évek óta kallódó, értékes Domain nevedtől és annyi pénzt kapj érte, amennyit valóban ér.

Segítünk eladni Prémium Domain nevedet, míg nem késő!

 

Hívj minket bizalommal: +36 70 605 9811 vagy vedd fel velünk a kapcsolatot
e-mailen: weboldalnev@weboldalnev.hu

Hívj minket bizalommal:
+36 70 605 9811
vagy vedd fel velünk a kapcsolatot
e-mailen:
weboldalnev@weboldalnev.hu

Vásárolj Prémium Domain nevet!
FOGLALD LE KEDVENCEDET
Gyakran Ismételt Kérdések

KATTINTS IDE